Giriş Kayıt
Ulas Cihan Simsek

Ulas Cihan Simsek


Editör, Yönetmen

Ulas Cihan Simsek, editör, yönetmen. Veda (2010), Benim Dünyam (2013), Ejder Kapanı (2010), Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: UCS
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 5.4 56
2017 Komedi Yönetmen    
2015 Komedi Editör 4.2 364
2013 Editör 5.7 314
2013 Dram Editör 7.5 3,764
2013 Macera Editör
Yönetmen
3.7 369
2011 Romantik Editör 4.5 886
2010 Biyografi Editör 7.2 5,651
2010 Dram Editör 6.0 62
2010 Aksiyon Editör 6.5 4,022
2010 Dram Editör 6.6 3,422
2010 Dram Editör 4.6 201
2009 Dram Editör 6.1 2,011
2008 Dram Editör 6.1 126
2008 Aksiyon Editör    
2008 Komedi Editör 3.5 20
2007 Dram Editör 5.7 84
2007 Dram Editör 6.0 1,166
2007 Aksiyon Editör 7.3 90
2007 Dram Editör 5.2 50
2006 Dram Editör 6.8 1,332
2006 Dram Editör 6.8 1,439
Dizi Altyazıları
Westworld (8,225) The 100 (3,693) The Expanse (3,174) La casa de papel (2,445) Colony (1,868) The Crossing (1,864) 12 Monkeys (1,571) Genius (1,398) Luke Cage (1,359) Vikings (1,252)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018