Giriş Kayıt
Ulas Cihan Simsek

Ulas Cihan Simsek


Editör, Yönetmen

Ulas Cihan Simsek, editör, yönetmen. Veda (2010), Benim Dünyam (2013), Ejder Kapanı (2010), Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: UCS
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 5.0 47
2017 Komedi Yönetmen    
2015 Komedi Editör 4.2 328
2013 Editör 5.6 291
2013 Dram Editör 7.5 3,607
2013 Macera Editör
Yönetmen
3.7 364
2011 Romantik Editör 4.5 878
2010 Biyografi Editör 7.2 5,559
2010 Dram Editör 6.0 62
2010 Aksiyon Editör 6.5 3,943
2010 Dram Editör 6.5 3,328
2010 Dram Editör 4.6 199
2009 Dram Editör 6.1 1,977
2008 Dram Editör 6.1 123
2008 Aksiyon Editör    
2008 Komedi Editör 3.6 19
2007 Dram Editör 5.7 84
2007 Dram Editör 6.0 1,144
2007 Aksiyon Editör 7.3 87
2007 Dram Editör 5.2 50
2006 Dram Editör 6.9 1,318
2006 Dram Editör 6.8 1,402
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,980) Stargate Origins (3,026) Vikings (2,963) Black Mirror (2,715) American Crime Story (1,494) The X Files (1,454) Star Trek: Discovery (1,258) Supernatural (1,246) McMafia (1,135) Altered Carbon (1,119)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018