Giriş Kayıt
George Bryant II

George Bryant II


Oyuncu

George Bryant II, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: George Bryant
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 5.1 2,382
2014 Gerilim Oyuncu 4.9 3,025
2013 Gizem Oyuncu 8.0 36
2007 Komedi Oyuncu 4.8 662
2007 Komedi Oyuncu 5.2 428

Mor Menekşeler
2007 Komedi Oyuncu 6.6 2,734
2007 Dram Oyuncu 5.5 6,397
2007 Suç Oyuncu 5.7 9,459
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018