Giriş Kayıt
George Bryant II

George Bryant II


Oyuncu

George Bryant II, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: George Bryant
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Oyuncu 4.9 2,898
2013 Gizem Oyuncu 8.0 36
2007 Komedi Oyuncu 4.8 662
2007 Komedi Oyuncu 5.2 428

Mor Menekşeler
2007 Komedi Oyuncu 6.6 2,734
2007 Dram Oyuncu 5.5 6,347
2007 Suç Oyuncu 5.7 9,405
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,742) Den of Thieves (2,478) Hostiles (2,464) 12 Strong (2,389) Maze Runner: The Death Cure (2,073) Winchester (1,497) Peter Rabbit (1,360) Submergence (1,353) The Commuter (1,015) Wildling (885)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,594) The Flash (3,253) Supernatural (3,163) The Terror (2,911) Legion (2,817) The Crossing (1,807) The Expanse (1,737) The Big Bang Theory (1,271) Vikings (1,138) Arrow (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018