Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Nina Dobrev

Nina Dobrev (27)


Oyuncu
Gerçek İsmi:
Nina Constantinova Dobreva
Doğum Tarihi:
09 Ocak 1989 (Pazartesi)
Doğum Yeri:
Sofia, Bulgaristan
Diğer Bir İsmi:
Nina Constantinova Dobreva
Takma İsmi: Almond
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.68 m
9.2 (82 Oy)
  • Currently 183.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (103)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.7 16,498

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 103,399

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Oyuncu 8.0 340,711
2011 Aksiyon Oyuncu 4.8 9,862

Oda Arkadaşım
2011 Dram Oyuncu 4.8 28,608
2010 Komedi Oyuncu 8.2 16,356
2010 Oyuncu    

Büyük Hata
2009 Dram Oyuncu 6.3 55,196

Neşeli Madagascar
2009 Animasyon Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,076

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.9 214,287
2008 Komedi Oyuncu    

Kurt Adam
2008 Korku Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 627
2007 Suç Oyuncu    

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 Dram Oyuncu 7.1 1,765
2007 Komedi Oyuncu 5.8 588

Şair
2007 Dram Oyuncu 5.3 850

How She Move
2007 Dram Oyuncu 3.3 4,578
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 225

Ondan Uzakta
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,794
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,070
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016