Giriş Kayıt

Nina Dobrev (26)


Oyuncu
9.2 (79 Oy)
  • Currently 183.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Nina Constantinova Dobreva
Doğum Tarihi: 09 Ocak 1989 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Sofia, Bulgaristan
Takma İsmi: Almond
Diğer Bir İsmi: Nina Constantinova Dobreva
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu:1.68 m
Resimleri (103)
Hayranlar (215 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Oyuncu 7.4 8,643

Ondan Uzakta
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,170

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 Dram Oyuncu 7.1 1,723

How She Move
2007 Dram Oyuncu 3.2 4,568
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 604

Şair
2007 Dram Oyuncu 5.3 837
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 220
2007 Komedi Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu    

Kurt Adam
2008 Korku Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.0 7,615

Oda Arkadaşım
2011 Dram Oyuncu 4.8 27,035

Büyük Hata
2009 Dram Oyuncu 6.3 51,669

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 8.0 194,571
2009 Komedi Oyuncu    

Neşeli Madagascar
2009 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.2 14,491

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Oyuncu 8.1 306,710
2010 Oyuncu    

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 87,522
2015 Komedi Oyuncu 7.7 197
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015