Giriş Kayıt
Nina Dobrev

Nina Dobrev (29)


Oyuncu

Nikolina Constantinova Dobreva, 09 Ocak 1989 Sofia, Bulgaristan doğumlu oyuncu. Çakma Polisler (2014), The Final Girls (2015), Çizgi Ötesi (2017), Bölük Pörçük Yaşamlar (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nikolina Constantinova Dobreva
Doğum Tarihi: 09 Ocak 1989
Doğum Yeri: Sofia, Bulgaristan
Diğer Bir İsmi: Nina Constantinova Dobreva
Takma İsmi: Almond
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.68 m
9.2 (94 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (105)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çizgi Ötesi
2017 28 Dram Oyuncu 5.2 24,649
2017 28 Komedi Oyuncu 5.6 1,586

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 28 Aksiyon Oyuncu 5.2 69,400
2017 28 Gerilim Oyuncu    
2015 26 Komedi Oyuncu 6.6 27,289

Çakma Polisler
2014 25 Komedi Oyuncu 6.5 117,486
2014 25 Müzik Oyuncu 5.9 133

Saksı Olmanın Faydaları
2012 23 Dram Oyuncu 8.0 401,660
2012 Oyuncu 6.9 253
2011 22 Aksiyon Oyuncu 4.8 9,862

Oda Arkadaşım
2011 22 Dram Oyuncu 4.9 31,693
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,484
2010 21 Oyuncu 7.0 171

Büyük Hata
2009 20 Dram Oyuncu 6.3 62,397

Neşeli Madagascar
2009 20 Animasyon Oyuncu    

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 248,567
2009 20 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2008 19 Komedi Oyuncu    

Kurt Adam
2008 19 Korku Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 629
2007 18 Suç Oyuncu    

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 18 Dram Oyuncu 7.1 1,806
2007 18 Komedi Oyuncu 5.8 603

Şair
2007 18 Dram Oyuncu 5.3 863
2007 18 Dram Oyuncu 3.3 4,623
2006 17 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 225

Ondan Uzakta
2006 17 Dram Oyuncu 7.6 19,679
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,802
Film Altyazıları
Black Panther (2,837) Cargo (2,434) Red Sparrow (2,275) Game Night (1,661) True Crimes (1,604) Deadpool (1,234) Avengers: Infinity War (949) Annihilation (883) Den of Thieves (875) L'insulte (867)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,585) Supernatural (6,525) La casa de papel (4,446) Gotham (3,357) Arrow (3,297) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,259) The 100 (3,109) 13 Reasons Why (2,957) The Flash (2,434) Lucifer (1,987)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018