Nina Dobrev (25)


Oyuncu
9.3 (71 Oy)
  • Currently 185.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Nina Constantinova Dobreva
Doğum Tarihi: 09 Ocak 1989 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Sofia, Bulgaristan
Takma İsmi: Almond
Diğer Bir İsmi: Nina Constantinova Dobreva
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu:1.68 m
Resimleri (101)
Hayranlar (195 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Oyuncu 7.4 8,170

Ondan Uzakta
2006 Dram Oyuncu 7.6 17,103

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 Dram Oyuncu 7.0 1,595

How She Move
2007 Dram Oyuncu 3.0 4,744
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 564

Şair
2007 Dram Oyuncu 5.3 782
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 219
2007 Komedi Oyuncu 5.7 519
2007 Suç Oyuncu 4.7 473
2011 Aksiyon Oyuncu 4.8 8,837

Kurt Adam
2008 Korku Oyuncu 4.9 1,718
2008 Komedi Oyuncu 4.9 1,054
2009 Komedi Oyuncu 6.9 5,818

Oda Arkadaşım
2011 Dram Oyuncu 4.8 24,861

Büyük Hata
2009 Dram Oyuncu 6.3 46,458

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 8.1 164,583
2009 Komedi Oyuncu 6.5 506
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 2,955
2010 Komedi Oyuncu 8.2 12,301

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Oyuncu 8.1 259,382
2010 Oyuncu 7.1 132

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.8 12,751