Giriş Kayıt

Nina Dobrev (26)


Oyuncu
9.2 (79 Oy)
  • Currently 183.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Nina Constantinova Dobreva
Doğum Tarihi: 09 Ocak 1989 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Sofia, Bulgaristan
Takma İsmi: Almond
Diğer Bir İsmi: Nina Constantinova Dobreva
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu:1.68 m
Resimleri (103)
Hayranlar (213 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Oyuncu 7.5 8,473

Ondan Uzakta
2006 Dram Oyuncu 7.6 17,824

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 Dram Oyuncu 7.1 1,693

How She Move
2007 Dram Oyuncu 3.2 4,533
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 591

Şair
2007 Dram Oyuncu 5.3 817
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 219
2007 Komedi Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu    

Kurt Adam
2008 Korku Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.0 7,084

Oda Arkadaşım
2011 Dram Oyuncu 4.8 26,444

Büyük Hata
2009 Dram Oyuncu 6.3 50,083

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 8.0 186,674
2009 Komedi Oyuncu    

Neşeli Madagascar
2009 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.2 13,825

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Oyuncu 8.1 294,208
2010 Oyuncu    

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 77,124
2015 Komedi Oyuncu 8.2 122
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015