Giriş Kayıt
Nina Dobrev

Nina Dobrev (28)


Oyuncu

Nikolina Constantinova Dobreva, 09 Ocak 1989 Sofia, Bulgaristan doğumlu oyuncu. Çakma Polisler (2014), The Final Girls (2015), Bölük Pörçük Yaşamlar (2007), Şair (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nikolina Constantinova Dobreva
Doğum Tarihi: 09 Ocak 1989
Doğum Yeri: Sofia, Bulgaristan
Diğer Bir İsmi: Nina Constantinova Dobreva
Takma İsmi: Almond
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.68 m
9.2 (87 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (105)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 28 Dram Oyuncu    

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 28 Aksiyon Oyuncu 5.4 31,104
2015 26 Komedi Oyuncu 6.6 23,221

Çakma Polisler
2014 25 Komedi Oyuncu 6.5 112,316
2014 25 Müzik Oyuncu 5.9 133

Saksı Olmanın Faydaları
2012 23 Dram Oyuncu 8.0 375,636
2012 23 Oyuncu    
2011 22 Aksiyon Oyuncu 4.8 9,862

Oda Arkadaşım
2011 22 Dram Oyuncu 4.9 30,298
2010 Komedi Oyuncu 8.1 17,993
2010 21 Oyuncu    

Büyük Hata
2009 20 Dram Oyuncu 6.3 58,793

Neşeli Madagascar
2009 20 Animasyon Oyuncu    
2009 20 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 234,147
2008 19 Komedi Oyuncu    

Kurt Adam
2008 19 Korku Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 629
2007 18 Suç Oyuncu    

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 18 Dram Oyuncu 7.1 1,806
2007 18 Komedi Oyuncu 5.8 603

Şair
2007 18 Dram Oyuncu 5.3 863
2007 18 Dram Oyuncu 3.3 4,623
2006 17 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 225

Ondan Uzakta
2006 17 Dram Oyuncu 7.6 19,403
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,434
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017