Nina Dobrev (25)


Oyuncu
9.3 (71 Oy)
  • Currently 185.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Nina Constantinova Dobreva
Doğum Tarihi: 09 Ocak 1989 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Sofia, Bulgaristan
Takma İsmi: Almond
Diğer Bir İsmi: Nina Constantinova Dobreva
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: Facebook | MySpace
Boyu:1.68 m
Resimleri (101)
  • Nina Dobrev
  • Nina Dobrev
  • Nina Dobrev
  • Nina Dobrev
  • Nina Dobrev
Hayranlar (192 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
Degrassi: The Next Generation 2001 Dram Oyuncu 7.3 7,262
Away from Her
Ondan Uzakta
2006 Dram Oyuncu 7.5 16,230
Fugitive Pieces
Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 Dram Oyuncu 6.9 1,483
How She Move
How She Move
2007 Dram Oyuncu 3.0 4,744
The Border 2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 522
The Poet
Şair
2007 Dram Oyuncu 5.2 755
Repo! The Genetic Opera 2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 219
Too Young to Marry 2007 Komedi Oyuncu 5.5 434
My Daughter's Secret 2007 Suç Oyuncu 4.2 415
Arena 2011 Aksiyon Oyuncu 4.7 7,839
Never Cry Werewolf
Kurt Adam
2008 Korku Oyuncu 4.7 1,563
The American Mall 2008 Komedi Oyuncu 4.4 997
Late Night with Jimmy Fallon 2009 Komedi Oyuncu 6.4 4,458
The Roommate
Oda Arkadaşım
2011 Dram Oyuncu 4.6 21,926
Chloe
Büyük Hata
2009 Dram Oyuncu 6.3 46,046
The Vampire Diaries
Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 8.1 162,103
Degrassi Goes Hollywood 2009 Komedi Oyuncu 6.6 485
Merry Madagascar 2009 Animasyon Oyuncu 6.7 2,644
Conan 2010 Komedi Oyuncu 8.2 11,246
The Perks of Being a Wallflower
Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Oyuncu 8.1 252,163
The 62nd Primetime Emmy Awards 2010 Oyuncu 6.7 122
Let's Be Cops
Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.8 6,425