Giriş Kayıt

Nina Dobrev (26)


Oyuncu
9.2 (79 Oy)
  • Currently 183.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Nina Constantinova Dobreva
Doğum Tarihi: 09 Ocak 1989 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Sofia, Bulgaristan
Takma İsmi: Almond
Diğer Bir İsmi: Nina Constantinova Dobreva
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu:1.68 m
Resimleri (103)
Hayranlar (215 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Oyuncu 7.4 8,582

Ondan Uzakta
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,125

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 Dram Oyuncu 7.1 1,715

How She Move
2007 Dram Oyuncu 3.2 4,563
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 603

Şair
2007 Dram Oyuncu 5.3 828
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 220
2007 Komedi Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu    

Kurt Adam
2008 Korku Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.0 7,473

Oda Arkadaşım
2011 Dram Oyuncu 4.8 26,917

Büyük Hata
2009 Dram Oyuncu 6.3 51,227

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 8.0 192,515
2009 Komedi Oyuncu    

Neşeli Madagascar
2009 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.2 14,304

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Oyuncu 8.1 303,136
2010 Oyuncu    

Çakma Polisler
2014 Komedi Oyuncu 6.5 84,663
2015 Komedi Oyuncu 7.8 174
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015