Giriş Kayıt
Matthias Koenigswieser

Matthias Koenigswieser


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Matthias Koenigswieser, kameraman, görüntü yönetmeni. Artifact (2012), Bombay Beach (2011), (2012) Sus ve Hitleri Çal (2012), (2008) The Man Who Came Back (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tek Gördüğüm Sensin
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 133
2014 Suç Görüntü Yönetmeni 5.2 674
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 148
2012 Belgesel Kameraman 8.2 3,949

Sus ve Hitleri Çal
2012 Belgesel Kameraman 7.4 2,184
2011 Belgesel Kameraman 7.1 1,030
2008 Aksiyon Kameraman 5.0 736
- Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017