Giriş Kayıt
Matthias Koenigswieser

Matthias Koenigswieser


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Matthias Koenigswieser, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Görüntü Yönetmeni    

Tek Gördüğüm Sensin
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.3 413
2014 Suç Görüntü Yönetmeni 5.2 674
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 148
2012 Belgesel Kameraman 8.2 3,949

Sus ve Hitleri Çal
2012 Belgesel Kameraman 7.4 2,184
2011 Belgesel Kameraman 7.1 1,030
2008 Aksiyon Kameraman 5.0 736
- Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni    
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017