Giriş Kayıt
Sònia Segura

Sònia Segura


Oyuncu

Sònia Segura, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Gerilim Oyuncu    
2006 Oyuncu 4.1 81
2003 Komedi Oyuncu 5.5 273
2003 Komedi Oyuncu 4.7 104
2000 Dram Oyuncu 6.3 137
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017