Giriş Kayıt
Kathryn Kennedy

Kathryn Kennedy


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Kameraman

Kathryn Kennedy, yapımcı, yönetmen asistanı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı
Kameraman
7.8 41
2015 Dram Yapımcı 7.0 277
2010 Belgesel Çeşitli    
2010 Belgesel Çeşitli    
2008 Kısa Metraj Çeşitli 7.0 151
2007 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 55,417
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017