Giriş Kayıt
Kathryn Kennedy

Kathryn Kennedy


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Kameraman

Kathryn Kennedy, yapımcı, yönetmen asistanı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı
Kameraman
7.8 41
2015 Dram Yapımcı 6.9 543
2010 Belgesel Çeşitli    
2010 Belgesel Çeşitli    
2008 Kısa Metraj Çeşitli 7.0 151
2007 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 58,212
Dizi Altyazıları
Westworld (9,655) La casa de papel (5,616) The Flash (3,381) Legion (2,932) The 100 (1,843) Fear the Walking Dead (1,813) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,396) Lucifer (1,338) The Big Bang Theory (1,334)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018