Giriş Kayıt
Kathryn Kennedy

Kathryn Kennedy


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Kathryn Kennedy, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 7.0 256
2010 Belgesel Çeşitli    
2010 Belgesel Çeşitli    
2008 Kısa Metraj Çeşitli 7.0 151
2007 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 53,366
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,270) The Flash (9,043) Legion (9,018) Arrow (6,566) The 100 (4,872) Vikings (4,237) Taboo (4,198) Black Sails (4,185) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,040) Suits (3,677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017