Giriş Kayıt
Johnna Chism

Johnna Chism


Sesler

Johnna Chism, sesler. Ben Efsaneyim (2007), Çılgın Aptal Aşk (2011), Hırsızlar Şehri (2010), Aramızda Casus Var (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Johnna Chism Restori
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.6 5,163

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Sesler 6.4 5,218

Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi Sesler 7.2 82,607

Şanslı Biri
2012 Dram Sesler 6.5 82,481

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Sesler 6.2 89,167

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Sesler 7.4 381,224

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Sesler 7.4 395,450

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Sesler 7.6 293,720

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Sesler 7.0 107,661
2009 Komedi Sesler 6.7 15,895
2009 Dram Sesler 6.2 1,896

Devlet Oyunları
2009 Suç Sesler 7.1 117,036

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 43,467

Kanun Benim
2008 Suç Sesler 6.8 51,824

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Sesler 7.0 259,138

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Sesler 7.7 10,574

Macera Adası
2008 Macera Sesler 6.0 29,025

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 563,203

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Sesler 5.6 33,349

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Sesler 6.2 3,655
2007 Komedi Sesler 6.0 3,111

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sesler 6.7 124,028

Kanun Namına
2006 Aksiyon Sesler 6.0 95,774

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 73,382
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017