Giriş Kayıt
Johnna Chism

Johnna Chism


Sesler

Johnna Chism, sesler. Ben Efsaneyim (2007), Çılgın Aptal Aşk (2011), Hırsızlar Şehri (2010), Aramızda Casus Var (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Johnna Chism Restori
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.6 5,163

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Sesler 6.4 5,218

Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi Sesler 7.2 85,786

Şanslı Biri
2012 Dram Sesler 6.5 86,051

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Sesler 6.2 91,052

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Sesler 7.4 391,201

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Sesler 7.4 408,100

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Sesler 7.6 301,774

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Sesler 7.0 111,029
2009 Komedi Sesler 6.6 16,492
2009 Dram Sesler 6.2 1,896

Devlet Oyunları
2009 Suç Sesler 7.1 119,423

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 44,505

Kanun Benim
2008 Suç Sesler 6.8 53,121

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Sesler 7.0 266,579

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Sesler 7.7 10,574

Macera Adası
2008 Macera Sesler 6.0 29,621

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 585,337

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Sesler 5.6 34,095

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Sesler 6.2 3,655
2007 Komedi Sesler 6.0 3,111

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sesler 6.7 126,354

Kanun Namına
2006 Aksiyon Sesler 6.0 97,947

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 75,074
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,342) Shameless (6,101) Mr. Robot (4,860) Game of Thrones (3,187) Peaky Blinders (2,119) Manhunt: Unabomber (2,060) Lucifer (1,672) Designated Survivor (1,530) Supernatural (1,383) The Big Bang Theory (1,097)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017