Giriş Kayıt
Johnna Chism

Johnna Chism


Sesler

Johnna Chism, sesler. Ben Efsaneyim (2007), Çılgın Aptal Aşk (2011), Hırsızlar Şehri (2010), Aramızda Casus Var (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Johnna Chism Restori
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.6 5,163

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Sesler 6.4 5,218

Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi Sesler 7.2 82,203

Şanslı Biri
2012 Dram Sesler 6.5 81,951

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Sesler 6.2 88,917

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Sesler 7.4 379,659

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Sesler 7.4 393,636

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Sesler 7.6 292,528

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Sesler 7.0 107,137
2009 Komedi Sesler 6.7 15,860
2009 Dram Sesler 6.2 1,896

Devlet Oyunları
2009 Suç Sesler 7.1 116,717

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 43,268

Kanun Benim
2008 Suç Sesler 6.8 51,685

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Sesler 7.0 258,158

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Sesler 7.7 10,574

Macera Adası
2008 Macera Sesler 6.0 28,948

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 560,059

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Sesler 5.6 33,279

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Sesler 6.2 3,655
2007 Komedi Sesler 6.0 3,111

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sesler 6.7 123,705

Kanun Namına
2006 Aksiyon Sesler 6.0 95,405

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 73,091
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017