Giriş Kayıt
Johnna Chism

Johnna Chism


Sesler

Johnna Chism, sesler. Ben Efsaneyim (2007), Çılgın Aptal Aşk (2011), Hırsızlar Şehri (2010), Aramızda Casus Var (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Johnna Chism Restori
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.6 5,163

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Sesler 6.4 5,218

Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi Sesler 7.2 81,731

Şanslı Biri
2012 Dram Sesler 6.5 81,196

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Sesler 6.2 88,623

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Sesler 7.4 390,190

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Sesler 7.6 290,780

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Sesler 7.0 106,398
2009 Komedi Sesler 6.7 15,780
2009 Dram Sesler 6.2 1,896

Devlet Oyunları
2009 Suç Sesler 7.1 116,198

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 43,119

Kanun Benim
2008 Suç Sesler 6.8 51,514

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Sesler 7.0 256,778

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Sesler 7.7 10,574

Macera Adası
2008 Macera Sesler 6.0 28,767

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 555,848

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Sesler 5.6 33,161

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Sesler 6.2 3,655
2007 Komedi Sesler 6.0 3,111

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sesler 6.7 123,274

Kanun Namına
2006 Aksiyon Sesler 6.0 94,986

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 72,730
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017