Giriş Kayıt
Johnna Chism

Johnna Chism


Sesler

Johnna Chism, sesler. Ben Efsaneyim (2007), Çılgın Aptal Aşk (2011), Hırsızlar Şehri (2010), Aramızda Casus Var (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Johnna Chism Restori
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Sesler 5.6 5,163

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Sesler 6.4 5,218

Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi Sesler 7.2 84,181

Şanslı Biri
2012 Dram Sesler 6.5 84,588

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Sesler 6.2 90,268

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Sesler 7.4 386,850

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Sesler 7.4 402,171

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Sesler 7.6 298,039

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Sesler 7.0 109,555
2009 Komedi Sesler 6.7 16,277
2009 Dram Sesler 6.2 1,896

Devlet Oyunları
2009 Suç Sesler 7.1 118,425

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 44,092

Kanun Benim
2008 Suç Sesler 6.8 52,544

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Sesler 7.0 263,314

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Sesler 7.7 10,574

Macera Adası
2008 Macera Sesler 6.0 29,456

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sesler 7.2 575,256

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Sesler 5.6 33,755

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Sesler 6.2 3,655
2007 Komedi Sesler 6.0 3,111

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Sesler 6.7 125,401

Kanun Namına
2006 Aksiyon Sesler 6.0 97,018

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sesler 6.7 74,330
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017