Giriş Kayıt
Matthew Alson Thornbury

Matthew Alson Thornbury


Editör, Görsel Efekt, Kameraman, Editör

Matthew Alson Thornbury, editör, görsel efekt, kameraman, editör.

Diğer Bir İsmi: Matthew Thornbury
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Editorial Department 2.3 293
2012 Korku Görsel Efekt
Editör
Kameraman
4.0 100
2010 Belgesel Görsel Efekt 7.1 702
2008 Aksiyon Senarist    
2008 Aksiyon Editör 8.4 150
2007 Aksiyon Editör
Görsel Efekt
Çeşitli
   

Deniz Altında 30,000 Fersah
2007 Aksiyon Editör    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017