Giriş Kayıt
Rodolfo Juarez

Rodolfo Juarez


Sesler, Yapımcı, Editör, Müzisyen

Rodolfo Juarez, sesler, yapımcı, editör, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Yapımcı    

Sonsuz Hüzün
2014 Dram Editorial Department 6.3 93
2014 Dram Sesler    
2012 Müzikal Sesler    
2010 Aksiyon Sesler 5.3 32
2010 Dram Müzik 7.8 20
2008 Belgesel Sesler 8.2 1,188
2008 Dram Sesler 5.6 108
2008 Dram Sesler 6.7 245
2007 Dram Sesler 4.9 64

Kilometre 31
2006 Korku Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017