Giriş Kayıt
Rodolfo Juarez

Rodolfo Juarez


Sesler, Yapımcı, Editör, Müzisyen

Rodolfo Juarez, sesler, yapımcı, editör, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 7.2 43
2014 Korku Yapımcı 4.9 501

Sonsuz Hüzün
2014 Dram Editorial Department 6.3 93
2012 Müzikal Sesler    
2010 Aksiyon Sesler 5.3 32
2010 Dram Müzik 7.8 20
2008 Belgesel Sesler 8.2 1,188
2008 Dram Sesler 5.6 108
2008 Dram Sesler 6.7 245
2007 Dram Sesler 4.9 64

Kilometre 31
2006 Korku Sesler    
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,830) Den of Thieves (2,812) Maze Runner: The Death Cure (2,625) Winchester (2,406) Hostiles (2,156) 12 Strong (1,720) A martfüi rém (1,594) The Commuter (1,260) Submergence (1,147) Bleeding Steel (1,111)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,894) Supernatural (4,482) The Big Bang Theory (3,070) Gotham (2,654) The Terror (2,546) Arrow (2,213) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,174) The Flash (1,839) Krypton (1,619) Legion (1,588)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018