Giriş Kayıt
T.S. Nowlin

T.S. Nowlin


Senarist, Yapımcı

T.S. Nowlin, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Senarist    

Pasifik Savaşı 2
2018 Aksiyon Senarist    

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Senarist    
2017 Korku Yapımcı
Senarist
5.2 2,818
2015 Komedi Yapımcı 5.8 1,530

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.3 167,188

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Senarist 6.8 346,009
2014 Dram Yapımcı 7.1 30
2008 Dram 6.7 1,450
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017