Giriş Kayıt
T.S. Nowlin

T.S. Nowlin


Senarist, Yapımcı

T.S. Nowlin, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Senarist    

Pasifik Savaşı 2
2018 Aksiyon Senarist    

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Senarist    
2017 Korku Yapımcı
Senarist
5.2 3,059
2015 Komedi Yapımcı 5.8 1,764

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.3 169,294

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Senarist 6.8 348,649
2014 Dram Yapımcı 7.1 30
2008 Dram 6.7 1,450
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017