Giriş Kayıt
Richard Lormand

Richard Lormand


Yapımcı

Richard Lormand, yapımcı. Saklı (2005), Zatoichi (2003), Paramparça (2017), Ölümsüz Kılıç (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paramparça
2017 Suç Çeşitli 7.1 14,018
2017 Dram Çeşitli 7.5 2,559
2017 Aksiyon Çeşitli 7.2 270

Jüpiter'in Uydusu
2017 Dram Çeşitli 6.3 1,542

Ölümsüz Kılıç
2017 Aksiyon Çeşitli 6.8 9,780

Beden ve Ruh
2017 Dram Çeşitli 7.6 15,103
2017 Komedi Çeşitli 7.0 1,133
2016 Komedi Çeşitli 7.4 34,638
2016 Dram Çeşitli 7.7 670

Sessiz Çığlık
2015 Dram Çeşitli 6.6 9,892
2015 Dram Yapımcı 6.0 72

Yüzündeki Sır
2014 Dram Çeşitli 7.3 11,900

Son Hain
2013 Belgesel Çeşitli 7.1 430

Henüz Bir Şey Görmediniz
2012 Dram Çeşitli 6.4 1,092

Fahişelere Güzelleme
2011 Belgesel Çeşitli 7.2 3,789
2011 Dram Çeşitli 6.9 2,645

Büyük Derbi
2011 Komedi 6.4 2,061
2010 Dram Yapımcı 7.3 21

Çöl Çiçeği
2009 Biyografi Çeşitli 7.4 8,999
2009 Komedi Yapımcı 5.3 1,156
2007 Dram Yapımcı 5.8 523
2007 Komedi Çeşitli 6.4 6,224

Dişler
2007 Komedi Yapımcı
Çeşitli
5.4 37,899

Grbavica: Esma'nın Sırrı
2006 Dram Çeşitli 7.3 5,034

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi 7.3 66,477

Baloncuk
2006 Komedi Çeşitli 7.3 4,736

Hala Hayatta
2006 Dram Çeşitli 7.3 4,428

Serbest Bölge
2005 Komedi Çeşitli 5.9 2,555
2005 Komedi Çeşitli 6.5 2,970

Saklı
2005 Dram Çeşitli 7.3 63,340
2005 Dram Çeşitli 6.3 1,504
2005 Dram Çeşitli 6.9 46

İşçinin Ölümü
2005 Belgesel Çeşitli 8.1 1,399

Final Fantasy 7
2005 Animasyon Çeşitli 7.4 50,184
2004 Dram Çeşitli 6.0 5,161

Suyun Üstünde Yürümek
2004 Dram Çeşitli 7.4 5,887
2003 Aksiyon Çeşitli 7.6 42,974
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018