Giriş Kayıt
Amar Butala

Amar Butala


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Amar Butala, yapımcı, yönetmen, senarist. Bajrangi Bhaijaan (2015), Tubelight (2017), Himmatwala (2013), Hero (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 4.2 10,187
2015 Aksiyon Yapımcı 3.7 1,665
2015 Aksiyon Yapımcı 8.1 56,050
2013 Aksiyon Yapımcı 1.7 6,237
2006 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
3.6 60
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018