Giriş Kayıt
Amar Butala

Amar Butala


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Amar Butala, yapımcı, yönetmen, senarist. Bajrangi Bhaijaan (2015), Tubelight (2017), Himmatwala (2013), Hero (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 4.2 9,672
2015 Aksiyon Yapımcı 3.7 1,665
2015 Aksiyon Yapımcı 8.1 53,575
2013 Aksiyon Yapımcı 1.7 6,237
2006 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
3.6 60
Film Altyazıları
The Foreigner (9,425) The Mountain Between Us (5,642) Flatliners (5,546) Beyond Skyline (3,827) Stronger (3,720) Dunkirk (3,647) It (3,534) American Made (2,480) Kingsman: The Golden Circle (2,247) Victoria & Abdul (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017