Giriş Kayıt
Jimmy Lin

Jimmy Lin


Oyuncu

Jimmy Lin, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jimmy Yi Fu Lin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 230,382
2007 Komedi Oyuncu 6.2 1,659

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Oyuncu 6.0 206,379
2006 Dram Oyuncu 5.8 18,843
2002 Suç Oyuncu 7.1 8,333
Dizi Altyazıları
Westworld (9,817) The Flash (3,426) La casa de papel (3,235) The 100 (3,195) Legion (2,798) Fear the Walking Dead (1,996) Supernatural (1,989) Krypton (1,851) Into the Badlands (1,805) The Big Bang Theory (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018