Giriş Kayıt
Jimmy Lin

Jimmy Lin


Oyuncu

Jimmy Lin, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jimmy Yi Fu Lin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 213,003
2007 Komedi Oyuncu 6.2 1,659

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Oyuncu 6.0 188,774
2006 Dram Oyuncu 5.8 18,177
2002 Suç Oyuncu 7.2 8,040
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017