Giriş Kayıt
Jimmy Lin

Jimmy Lin


Oyuncu

Jimmy Lin, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jimmy Yi Fu Lin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 224,947
2007 Komedi Oyuncu 6.2 1,659

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Oyuncu 6.0 200,808
2006 Dram Oyuncu 5.8 18,177
2002 Suç Oyuncu 7.2 8,135
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017