Giriş Kayıt
Jimmy Lin

Jimmy Lin


Oyuncu

Jimmy Lin, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jimmy Yi Fu Lin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 211,382
2007 Komedi Oyuncu 6.2 1,659

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Oyuncu 6.0 187,157
2006 Dram Oyuncu 5.8 18,177
2002 Suç Oyuncu 7.2 8,040
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,271) Doctor Strange (7,405) Allied (6,829) John Wick: Chapter 2 (6,273) Moana (5,142) Lion (3,733) Arrival (3,532) Forushande (3,321) Hacksaw Ridge (2,517) Split (2,403)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,157) Supernatural (4,948) Vikings (4,765) The Expanse (4,499) Suits (3,828) Sherlock (2,800) The Big Bang Theory (2,742) Blindspot (2,438) Arrow (2,207) Legion (2,117)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017