Giriş Kayıt
Yuen Fai Ng

Yuen Fai Ng


Görsel Efekt, Özel Efekt

Yuen Fai Ng, görsel efekt, Özel efekt. Savaş Kralları (2007), Bodyguards And Assassins (2009), Hayalet Dünya (2006), Tai Chi 0 (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 4,124

Çocuk Gözü
2010 Korku Görsel Efekt 4.3 646

Hayalimdeki Ev
2010 Korku Özel Efekt 6.7 3,795

Bodyguards And Assassins
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 6,343
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 1,417
2009 Biyografi Görsel Efekt 6.1 654

Painted Skin
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 3,524

Savaş Kralları
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 23,052

Günlük
2006 Korku Özel Efekt 6.2 653

Hayalet Dünya
2006 Fantastik Görsel Efekt 6.1 4,230
Film Altyazıları
The Foreigner (7,805) The Mountain Between Us (5,320) Flatliners (5,068) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,443) Dunkirk (3,299) American Made (2,233) Kingsman: The Golden Circle (1,998) It (1,803) Victoria & Abdul (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017