Giriş Kayıt
Darron Meyer

Darron Meyer (41)


Oyuncu, Senarist

Darron Meyer, 19 Temmuz 1977 Johannesburg, Güney Afrika doğumlu oyuncu, senarist. Seal Team Eight: Behind Enemy Lines (2014), (2008) Bir Aptalın Anıları (2008), (2017) Somali Korsanları (2017), (2014) Outpost 37 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Darron Meyer
Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1977
Doğum Yeri: Johannesburg, Güney Afrika
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 41 Aksiyon Oyuncu 3.2 2,700

Somali Korsanları
2017 40 Biyografi Oyuncu 6.8 5,268
2014 37 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,217
2014 37 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,360
2013 36 Macera Oyuncu 5.6 59

Özgür Willy: Korsan Koyu'ndan Kaçış
2010 33 Macera Oyuncu 5.3 1,484
2009 32 Dram Senarist 6.1 61
2008 Dram Oyuncu 8.7 30,783

Bir Aptalın Anıları
2008 31 Dram Oyuncu 6.8 10,348
2008 31 Komedi Oyuncu 5.7 2,982
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018