Giriş Kayıt
Joe Manuel Gallegos Jr.

Joe Manuel Gallegos Jr.


Oyuncu, Dublör

Joe Manuel Gallegos Jr., oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu 5.2 256
2014 Komedi Oyuncu 7.1 68
2013 Komedi Çeşitli 4.3 3,004
2011 Dram Dublör
Oyuncu
6.6 913
2011 Macera Çeşitli 7.0 210,546
2010 Komedi Çeşitli 6.6 4,653
2009 Komedi Çeşitli 5.8 2,544
2009 Dram Oyuncu 6.5 77

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Oyuncu 4.6 49,449
2008 Biyografi Oyuncu    

Göz
2008 Dram Çeşitli 5.4 46,643

Komplo
2008 Aksiyon Oyuncu 4.6 3,472
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018