Giriş Kayıt
Joe Manuel Gallegos Jr.

Joe Manuel Gallegos Jr.


Oyuncu, Dublör

Joe Manuel Gallegos Jr., oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu 5.1 204
2014 Komedi Oyuncu 7.1 68
2013 Komedi Çeşitli 4.3 2,837
2011 Dram Dublör
Oyuncu
6.6 913
2011 Macera Çeşitli 7.0 203,297
2010 Komedi Çeşitli 6.6 4,653
2009 Komedi Çeşitli 5.8 2,544
2009 Dram Oyuncu 6.5 77

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Oyuncu 4.5 46,876
2008 Biyografi Oyuncu    

Göz
2008 Dram Çeşitli 5.4 45,935

Komplo
2008 Aksiyon Oyuncu 4.6 3,472
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017