Giriş Kayıt
Joe Manuel Gallegos Jr.

Joe Manuel Gallegos Jr.


Oyuncu, Dublör

Joe Manuel Gallegos Jr., oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.1 68
2013 Komedi Çeşitli 4.3 2,837
2011 Dram Dublör
Oyuncu
6.6 913
2011 Macera Çeşitli 7.0 198,846
2010 Komedi Çeşitli 6.6 4,653
2009 Komedi Çeşitli 5.8 2,544
2009 Dram Oyuncu 6.5 77

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Oyuncu 4.5 45,511
2008 Biyografi Oyuncu    

Göz
2008 Dram Çeşitli 5.4 45,217

Komplo
2008 Aksiyon Oyuncu 4.6 3,472
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,412) Allied (9,394) Moana (7,885) Assassin's Creed (5,418) Lion (4,736) Arrival (3,681) Hacksaw Ridge (2,844) Nocturnal Animals (2,532) Fences (2,437) Forushande (1,828)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,833) Supernatural (7,517) The Expanse (4,645) Vikings (4,228) The Big Bang Theory (3,753) Suits (3,351) Legion (3,322) The Blacklist (3,234) Arrow (3,053) Sherlock (2,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017