Giriş Kayıt
Joe Manuel Gallegos Jr.

Joe Manuel Gallegos Jr.


Oyuncu, Dublör

Joe Manuel Gallegos Jr., oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 7.1 68
2013 Komedi Çeşitli 4.3 2,837
2011 Dram Dublör
Oyuncu
6.6 913
2011 Macera Çeşitli 7.0 200,005
2010 Komedi Çeşitli 6.6 4,653
2009 Komedi Çeşitli 5.8 2,544
2009 Dram Oyuncu 6.5 77

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Oyuncu 4.5 45,818
2008 Biyografi Oyuncu    

Göz
2008 Dram Çeşitli 5.4 45,426

Komplo
2008 Aksiyon Oyuncu 4.6 3,472
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,205) Rogue One (4,936) Split (3,525) Assassin's Creed (2,564) Brimstone (2,186) Paterson (1,846) Hidden Figures (1,716) The Institute (1,556) The Great Wall (1,231) Passengers (1,105)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,917) Legion (7,055) Arrow (3,833) Legends of Tomorrow (2,187) Into the Badlands (2,093) The Blacklist (1,705) Vikings (1,638) Black Sails (1,585) The Expanse (1,494) 24: Legacy (1,493)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017