Giriş Kayıt
Joe Manuel Gallegos Jr.

Joe Manuel Gallegos Jr.


Oyuncu, Dublör

Joe Manuel Gallegos Jr., oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Oyuncu 5.2 256
2014 Komedi Oyuncu 7.1 68
2013 Komedi Çeşitli 4.3 3,004
2011 Dram Dublör
Oyuncu
6.6 913
2011 Macera Çeşitli 7.0 208,543
2010 Komedi Çeşitli 6.6 4,653
2009 Komedi Çeşitli 5.8 2,544
2009 Dram Oyuncu 6.5 77

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Oyuncu 4.6 48,847
2008 Biyografi Oyuncu    

Göz
2008 Dram Çeşitli 5.4 46,643

Komplo
2008 Aksiyon Oyuncu 4.6 3,472
Dizi Altyazıları
La casa de papel (13,429) Vikings (3,625) Stargate Origins (3,465) Black Mirror (3,024) Star Trek: Discovery (1,584) Supernatural (1,565) American Crime Story (1,538) The X Files (1,423) McMafia (1,372) Altered Carbon (1,329)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018