Giriş Kayıt
Anne Gregory

Anne Gregory


Oyuncu

Anne Gregory, oyuncu. "Punk'd" (2003) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anne Elizabeth Gregory
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 4.5 482
2013 Komedi Oyuncu 6.3 8,455
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 98,831

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,926
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018