Giriş Kayıt
Rob Mayes

Rob Mayes


Oyuncu

Rob Mayes, oyuncu. John Dies at the End (2012), Ice Castles (2010), Burning Blue (2013), (2013) Mistresses (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert Mayes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 9.6 7

Frekans
2016 Dram Oyuncu 7.7 8,027
2015 Dram Oyuncu 4.7 1,887
2014 Dram Oyuncu 7.7 5,690
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 11,433

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Oyuncu 7.1 51,094
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 Biyografi Oyuncu 5.7 1,061
2013 Romantik Oyuncu 4.8 136
2013 Dram Oyuncu 7.1 10,749
2012 Dram Oyuncu 6.7 7,946
2012 Komedi Oyuncu 6.4 31,183
2012 Komedi Oyuncu 6.9 26
2012 Komedi Oyuncu 7.4 9,181
2010 Dram Oyuncu 6.4 1,883
2009 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 6.1 37,328
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,752) Split (5,269) Rogue One (5,001) Hidden Figures (4,011) Assassin's Creed (3,340) Paterson (3,093) Patriots Day (2,654) Allied (1,954) Brimstone (1,688) Live by Night (1,372)
Dizi Altyazıları
Legion (8,542) Arrow (5,070) The Flash (4,922) The Expanse (2,736) Legends of Tomorrow (2,536) The 100 (2,290) The Blacklist (2,056) Colony (1,940) Vikings (1,808) Designated Survivor (1,753)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017