Giriş Kayıt
Rob Mayes

Rob Mayes


Oyuncu

Rob Mayes, oyuncu. John Dies at the End (2012), Ice Castles (2010), Deep Blue Sea 2 (2018), Burning Blue (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert Mayes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.2 2,072
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 333,231
2017 Komedi Oyuncu 5.6 139

Frekans
2016 Dram Oyuncu 7.6 10,376
2014 Dram Oyuncu 7.6 6,151
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 11,968
2014 Dram Oyuncu 4.7 2,382

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Oyuncu 7.1 53,773
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 Biyografi Oyuncu 5.7 1,061
2013 Romantik Oyuncu 4.8 136
2013 Dram Oyuncu 7.1 11,505
2012 Dram Oyuncu 6.7 9,350
2012 Komedi Oyuncu 6.4 33,148
2012 Komedi Oyuncu 6.9 26
2012 Komedi Oyuncu 7.4 9,181
2010 Dram Oyuncu 6.4 2,046
2009 Komedi Oyuncu 6.0 4,729
2009 Komedi Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 6.1 39,018
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018