Giriş Kayıt
Tanja Karius

Tanja Karius


Oyuncu

Tanja Karius, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Korku Oyuncu 3.8 146
2010 Müzikal Oyuncu    
2009 Korku Oyuncu 3.4 135
2008 Korku Oyuncu 2.3 164
2007 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,041) Legion (6,726) Supernatural (6,390) Arrow (5,440) Taboo (5,048) Vikings (4,203) Black Sails (3,655) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,611) Suits (3,564) Blindspot (3,414)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017