Giriş Kayıt
Christine Horne

Christine Horne (35)


Oyuncu

Christine Horne, 14 Aralık 1981 Aurora, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Hyena Road (2015), (2010) Lost Girl (2010), (2014) Kayıp Çocuk (2014), (2015) How to Plan an Orgy in a Small Town (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Aralık 1981
Doğum Yeri: Aurora, Ontario, Kanada
Burcu: Yay
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 35 Dram Oyuncu 5.9 12
2015 34 Komedi Oyuncu 5.5 1,996
2015 34 Dram Oyuncu 6.5 4,682

Kayıp Çocuk
2014 33 Suç Oyuncu 5.9 21,077
2014 33 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 19
2013 32 Dram Oyuncu 6.3 334
2013 32 Komedi Oyuncu 5.5 898
2013 32 Aksiyon Oyuncu    
2013 32 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 20

Siber Savaş
2012 Gerilim Oyuncu 6.5 449

Anlattığımız Hikayeler
2012 31 Belgesel Oyuncu 7.6 9,409
2012 31 Komedi Oyuncu 6.3 302
2010 Dram Oyuncu 7.7 24,353
2010 29 Komedi Oyuncu 7.1 45

Taş Melek
2007 26 Dram Oyuncu 6.3 1,501
2007 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,570
Dizi Altyazıları
The Flash (9,334) Better Call Saul (7,049) Lucifer (4,153) Fargo (4,100) American Gods (3,799) Gotham (3,714) The 100 (3,271) Twin Peaks (3,216) 12 Monkeys (2,817) Supernatural (2,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017