Giriş Kayıt
Hélio Bodini

Hélio Bodini


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Hélio Bodini, yapım yöneticisi, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Helio Bodini
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı 5.9 41

Nadide Çiçekler
2013 Biyografi Yapımcı 7.0 1,940
2010 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.1 372
2008 Aksiyon Çeşitli 6.0 15,793
2006 Belgesel Yapım Yöneticisi    

10 Dakika İçinde: Trompet
2002 Dram Çeşitli 7.3 2,693
1997 Macera Çeşitli 4.7 79,796
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017