Giriş Kayıt
Randi Woxland

Randi Woxland


Sanat Bölümü

Randi Woxland, sanat bölümü. Kaset 407 (2012), (2015) Area 51 (2015), (2009) Çalınan Hayatlar (2009), (2011) Femme Fatales (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Çeşitli 4.2 10,203
2014 Gerilim Çeşitli 4.3 193

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Çeşitli 6.6 124,792

Arınma Gecesi
2013 Korku Çeşitli 5.7 160,767
2013 Dram Çeşitli 5.7 385
2013 Suç Çeşitli 6.2 89
2012 Komedi Çeşitli    
2012 Dram Çeşitli 5.0 771

Kaset 407
2012 Korku Çeşitli 3.6 3,245
2011 Dram Çeşitli 6.7 9,307
2011 Dram Çeşitli 4.0 509
2011 Gizem Çeşitli 6.1 1,233

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Çeşitli 6.8 228,810

Çalınan Hayatlar
2009 Suç Çeşitli 6.1 4,527
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.5 280
2007 Reality-TV Çeşitli 5.8 347
2001 Aksiyon Çeşitli 7.6 12,277
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017