Giriş Kayıt
Candice Barrada

Candice Barrada


Oyuncu

Candice Barrada, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.2 27
2012 Dram Oyuncu 7.0 100

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Çeşitli 7.2 101,643
2010 Dram Taşıma Bölümü 7.2 485

İş Seyahati
2008 Kısa Metraj Çeşitli 7.4 202
Dizi Altyazıları
The Flash (8,509) Better Call Saul (6,657) Lucifer (3,821) American Gods (3,616) Gotham (3,507) Twin Peaks (3,124) Fargo (3,006) The 100 (2,687) Supernatural (2,445) 12 Monkeys (2,418)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017