Giriş Kayıt
Diane Crespo

Diane Crespo


Yapımcı, Yönetmen

Diane Crespo, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi 5.3 115
2013 Dram Yönetmen 6.8 86
2012 Komedi 5.2 160
2011 Komedi Yapımcı 5.7 1,000
2009 Dram Yapımcı 5.4 134
2009 Bilim-Kurgu Yapımcı    
2007 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.5 2,344
Dizi Altyazıları
Westworld (9,564) La casa de papel (5,462) The Flash (3,337) Legion (2,869) Fear the Walking Dead (1,792) The 100 (1,753) The Terror (1,682) Into the Badlands (1,386) Timeless (1,290) Lucifer (1,287)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018