Giriş Kayıt
Diane Crespo

Diane Crespo


Yapımcı, Yönetmen

Diane Crespo, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yönetmen 6.8 86
2012 Komedi 5.2 160
2011 Komedi Yapımcı 5.7 1,000
2009 Dram Yapımcı 5.4 134
2009 Bilim-Kurgu Yapımcı    
2007 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.5 2,344
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017