Giriş Kayıt
Diane Crespo

Diane Crespo


Yapımcı, Yönetmen

Diane Crespo, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yönetmen 6.8 86
2012 Komedi 5.2 160
2011 Komedi Yapımcı 5.7 1,000
2009 Dram Yapımcı 5.4 134
2009 Bilim-Kurgu Yapımcı    
2007 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.5 2,344
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017