Giriş Kayıt
Chiaki Kon

Chiaki Kon


Yönetmen, Sanat Bölümü, Animasyon

Chiaki Kon, yönetmen, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Yönetmen    
2013 Animasyon Yönetmen 7.2 40
2013 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.7 430
2012 Aksiyon Yönetmen 6.6 77
2011 Animasyon Yönetmen 8.1 305
2010 Animasyon Yönetmen 7.3 53
2009 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
6.7 278
2009 Animasyon Yönetmen 7.7 39
2008 Animasyon Yönetmen    
2007 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
Animasyon
8.3 968
2007 Animasyon Yönetmen    
2006 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
8.2 2,879
2006 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
   
2004 Animasyon Yönetmen 7.4 349
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,515) Legion (10,159) The 100 (8,102) Arrow (7,326) The Flash (6,245) Taboo (5,868) The Big Bang Theory (5,833) Black Sails (5,241) Suits (4,128) Vikings (4,100)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017