Giriş Kayıt
Jamie Salmon

Jamie Salmon


Makyaj, Özel Efekt

Jamie Salmon, makyaj, Özel efekt. (2003) Son Durak 2 (2003), (2006) Son Durak 3 (2006), (2003) Freddy Jason'a Karşı (2003), (2006) Lanetli Ada (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 6.4 42,209
2013 Korku Makyaj 4.1 1,597

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Makyaj 4.8 5,425

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Makyaj    

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Makyaj 3.8 39,625
2007 Korku Özel Efekt    

Lanetli Ada
2006 Korku Makyaj 3.7 55,648
2006 Komedi Makyaj 6.8 25,438

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 119,237

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Makyaj 5.1 98,069

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 408,948

Son Durak 3
2006 Korku Makyaj 5.8 108,765

Sis
2005 Korku Makyaj 3.6 30,490

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Makyaj    

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Makyaj 5.8 93,541

Son Durak 2
2003 Korku Makyaj 6.2 127,179
2003 Aksiyon Makyaj 2.0 32,895
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017