Giriş Kayıt
Jamie Salmon

Jamie Salmon


Makyaj, Özel Efekt

Jamie Salmon, makyaj, Özel efekt. (2003) Son Durak 2 (2003), (2006) Son Durak 3 (2006), (2003) Freddy Jason'a Karşı (2003), (2006) Lanetli Ada (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 6.1 68,450
2013 Korku Makyaj 4.1 1,597

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Makyaj 4.8 5,425

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Makyaj 7.6 19,130

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Makyaj 3.8 39,982

Lanetli Ada
2006 Korku Makyaj 3.7 56,360
2006 Korku Özel Efekt 3.0 6,195
2006 Komedi Makyaj 6.7 25,894

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 120,480

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Makyaj 5.1 99,731

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 416,505

Son Durak 3
2006 Korku Makyaj 5.8 110,896

Sis
2005 Korku Makyaj 3.6 30,964

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Makyaj    

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Makyaj 5.8 95,591

Son Durak 2
2003 Korku Makyaj 6.2 129,605
2003 Aksiyon Makyaj 2.0 33,170
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017