Giriş Kayıt
Jamie Salmon

Jamie Salmon


Makyaj, Özel Efekt

Jamie Salmon, makyaj, Özel efekt. (2003) Son Durak 2 (2003), (2006) Son Durak 3 (2006), (2003) Freddy Jason'a Karşı (2003), (2006) Lanetli Ada (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 6.1 62,567
2013 Korku Makyaj 4.1 1,597

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Makyaj 4.8 5,425

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Makyaj    

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Makyaj 3.8 39,843
2007 Korku Özel Efekt    

Lanetli Ada
2006 Korku Makyaj 3.7 56,023
2006 Komedi Makyaj 6.7 25,894

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 119,836

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Makyaj 5.1 98,900

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 412,975

Son Durak 3
2006 Korku Makyaj 5.8 109,764

Sis
2005 Korku Makyaj 3.6 30,682

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Makyaj    

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Makyaj 5.8 94,446

Son Durak 2
2003 Korku Makyaj 6.2 128,301
2003 Aksiyon Makyaj 2.0 33,170
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,323) Rick and Morty (4,373) The Defenders (3,345) The Strain (3,013) Suits (1,917) Mr. Mercedes (1,316) The Sinner (1,131) Fargo (1,129) The Last Ship (1,080) Breaking Bad (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017