Giriş Kayıt
Norihiro Koizumi

Norihiro Koizumi (36)


Yönetmen, Senarist

Norihiro Koizumi, 20 Ağustos 1980 Japonya doğumlu yönetmen, senarist. Taiyô no uta (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1980
Doğum Yeri: Japonya
Diğer Bir İsmi: Nori Koizumi
Takma İsmi: Nori
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 36 Komedi Yönetmen
Senarist
7.4 51
2016 36 Komedi Yönetmen
Senarist
7.1 176
2013 33 Romantik Senarist
Yönetmen
7.0 369
2010 30 Dram Yönetmen 6.8 243

Wrestling with a Memory
2008 28 Komedi Yönetmen 7.1 164
2006 26 Dram Yönetmen 7.3 1,085
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017