Giriş Kayıt
Rosanne Lui

Rosanne Lui


Oyuncu

Rosanne Lui, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: San Lui
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 5.2 401
2010 Komedi Oyuncu 5.7 363
2009 Dram Oyuncu 5.9 9
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018