Giriş Kayıt
Rosanne Lui

Rosanne Lui


Oyuncu

Rosanne Lui, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: San Lui
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 5.2 401
2010 Komedi Oyuncu 5.7 363
2009 Dram Oyuncu 5.9 9
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,717) Last Flag Flying (3,647) The Man from Earth: Holocene (3,517) Jigsaw (3,466) Geostorm (3,229) Thor: Ragnarok (2,493) The Open House (1,244) Dunkirk (1,217) The Foreigner (997) It (978)
Dizi Altyazıları
Vikings (20,766) Black Mirror (5,925) Supernatural (4,227) The Big Bang Theory (3,764) The Flash (3,420) Shameless (3,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,209) The Blacklist (2,124) The X Files (1,744) Knightfall (1,699)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018