Giriş Kayıt
Alexander Fehling

Alexander Fehling (36)


Oyuncu, Senarist

Alexander Fehling, 29 Mart 1981 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu, senarist. Yalan Labirenti (2014), Goethe'nin İlk Aşkı (2010), And Along Come Tourists (2007), Biz Değilsek, Kim? (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1981
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (42)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 34 Komedi Oyuncu 6.0 196
2015 34 Komedi 5.9 126

Yalan Labirenti
2014 33 Dram Oyuncu 7.3 7,753

Aşkı Bulunca
2014 33 Komedi Oyuncu 5.7 1,025
2013 32 Komedi Oyuncu 5.8 940
2013 32 Belgesel Oyuncu 7.4 110

Sürgün
2012 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 24,483
2012 31 Dram Oyuncu 7.2 2,188

Umut Kıyısı
2012 31 Dram Oyuncu 6.6 381
2011 Dram Oyuncu 8.4 246,387

Nehir Bir İnsandı
2011 30 Dram Oyuncu
Senarist
   

Biz Değilsek, Kim?
2011 30 Biyografi Oyuncu 6.4 947

Goethe'nin İlk Aşkı
2010 29 Dram Oyuncu 6.7 2,171
2009 28 Komedi Oyuncu 6.8 1,603

Soysuzlar Çetesi
2009 28 Macera Oyuncu 8.3 946,474
2009 28 Dram Oyuncu 6.9 1,111
2008 27 Dram Oyuncu 5.8 1,230

And Along Come Tourists
2007 26 Dram Oyuncu 6.9 948
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017