Giriş Kayıt
Xiaojun Yue

Xiaojun Yue


Oyuncu, Senarist

Xiaojun Yue, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu
Senarist
6.4 877
2013 Komedi Oyuncu 4.8 36
2012 Dram Oyuncu
Senarist
5.8 403
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 830
2006 Komedi Oyuncu
Senarist
7.7 2,145
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,976) Legion (9,134) The 100 (6,579) Arrow (6,536) The Flash (5,734) The Big Bang Theory (4,263) Black Sails (4,070) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,672) Suits (3,538) Vikings (3,274)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017