Giriş Kayıt
Aleksey Grishin

Aleksey Grishin


Oyuncu

Aleksey Grishin, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.3 463
2016 Aksiyon Oyuncu    
2012 Oyuncu 6.8 2,184
2012 Suç Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 5.5 571
2007 Komedi Oyuncu 5.5 830

Herkesin Kendi Sineması
2007 Komedi Oyuncu    
2000 Aksiyon Oyuncu 7.9 7,594
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,118) Doctor Strange (6,658) Allied (6,308) Moana (4,791) Lion (3,484) Arrival (3,120) Forushande (2,869) John Wick: Chapter 2 (2,786) Hacksaw Ridge (2,204) Fences (2,022)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,260) Supernatural (4,641) The Expanse (4,308) Vikings (3,951) Suits (3,619) The Big Bang Theory (2,451) Sherlock (2,375) Arrow (2,001) Legion (1,961) Black Sails (1,727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017