Giriş Kayıt
Lisa-Marie Schneider

Lisa-Marie Schneider


Oyuncu

Capetown, South Africa, Capetown, Güney Afrika doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Capetown, South Africa
Doğum Yeri: Capetown, Güney Afrika
Diğer Bir İsmi: Lisa Marie Schneider | Lisa-Marie Schneifer | Lisa
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Gerilim Oyuncu 4.8 167

Vahşi Irk
2006 Korku Oyuncu 5.1 10,720
2005 Dram Oyuncu 7.5 907
2005 Macera Oyuncu 3.8 1,864

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu 5.9 113,476
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017