Giriş Kayıt
Bo Huang

Bo Huang (43)


Oyuncu

Bo Huang, 26 Ağustos 1974 doğumlu oyuncu. Batıya Yolculuk (2013), Yumruğun Efsanesi: Chen Zhen'in Dönüşü (2010), Lost in Thailand (2012), Qin ai de (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1974
Diğer Bir İsmi: Huang Bo
Burcu: Başak
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Dram Oyuncu    
2017 43 Gizem Oyuncu 6.6 406
2015 41 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,861
2014 40 Aksiyon Oyuncu 5.9 318
2014 40 Komedi Oyuncu 6.4 877
2014 40 Dram Oyuncu 7.7 1,327
2013 39 Macera Oyuncu 7.4 1,271
2013 39 Aksiyon Oyuncu 5.4 440
2013 39 Komedi Oyuncu    

Batıya Yolculuk
2013 39 Macera Oyuncu 6.8 9,455
2012 38 Macera Oyuncu 6.3 2,254
2012 38 Dram Oyuncu 6.5 316
2012 38 Dram Oyuncu 5.8 403
2012 38 Aksiyon Oyuncu 6.4 93
2012 38 Komedi Oyuncu 4.8 70
2011 37 Komedi Oyuncu 5.9 17

Yumruğun Efsanesi: Chen Zhen'in Dönüşü
2010 36 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,216
2010 36 Komedi Oyuncu 4.6 485
2009 Oyuncu    
2009 35 Dram Oyuncu 7.3 592

Crazy Racer
2009 35 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,279

Fit Lover
2008 34 Komedi Oyuncu 4.3 195

Kung Fu Basketbol
2008 34 Komedi Oyuncu 4.8 2,668

Hooked on You
2007 33 Komedi Oyuncu 6.8 270
2007 33 Komedi Oyuncu 4.5 69
2007 Aksiyon Oyuncu    
2006 32 Komedi Oyuncu 7.7 2,145
- Oyuncu    
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,212) Mr. Robot (6,464) Game of Thrones (3,407) Shameless (2,840) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,641) Peaky Blinders (2,182) The Big Bang Theory (1,915) Manhunt: Unabomber (1,909) Stranger Things (1,313) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017