Giriş Kayıt
Corey Jacobs

Corey Jacobs


Kameraman

Corey Jacobs, kameraman. Gülen Yüzlerinizi Saklayın (2013), (2014) Apaçık Çocuk (2014), (2014) Alex Hakkında (2014), (2013) Run (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 4.5 108
2017 Dram Kameraman    
2015 Belgesel Kameraman 6.1 81
2015 Komedi Kameraman 4.9 424

Alex Hakkında
2014 Dram Kameraman 6.4 5,684

Apaçık Çocuk
2014 Komedi Kameraman 6.8 17,904
2013 Aksiyon Kameraman 4.7 1,563

Gülen Yüzlerinizi Saklayın
2013 Dram Kameraman 6.1 1,352

Ölü Ruhlar
2012 Korku Kameraman 4.5 1,419
2012 Komedi Kameraman 4.5 296

Gökyüzüne Bağırmak
2011 Dram Kameraman 6.0 613
2010 Suç Kameraman 6.0 113
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017