Giriş Kayıt
Cesar Miramontes

Cesar Miramontes


Oyuncu

Cesar Miramontes, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Dünyanın Dışında
2017 Macera Oyuncu 6.4 28,927
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 264,707
2015 Macera Oyuncu 5.7 14
2014 Dram Oyuncu 6.6 1,408

Düşmanın Yolu
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,375
2014 Kısa Metraj Oyuncu    

Danışman
2013 Suç Oyuncu 5.3 87,051
2009 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 16

Aşk Ateşi
2008 Suç Oyuncu 6.8 16,484

Zafere Doğru
2006 Biyografi Oyuncu 7.2 37,375
2006 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (9,242) Supernatural (3,976) Mr. Robot (3,824) Game of Thrones (3,290) The Big Bang Theory (3,245) Gotham (3,014) Shameless (2,899) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,874) Arrow (2,826) The Flash (1,907)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017