Giriş Kayıt
Cesar Miramontes

Cesar Miramontes


Oyuncu

Cesar Miramontes, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Dünyanın Dışında
2017 Macera Oyuncu 6.4 14,163
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 243,209
2015 Macera Oyuncu 5.7 14
2014 Dram Oyuncu 6.6 1,408
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,375
2014 Kısa Metraj Oyuncu    

Danışman
2013 Suç Oyuncu 5.3 84,925
2009 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 16

Aşk Ateşi
2008 Suç Oyuncu 6.8 16,081

Zafere Doğru
2006 Biyografi Oyuncu 7.2 36,447
2006 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (4,307) T2 Trainspotting (3,391) Beauty and the Beast (2,912) Contratiempo (1,515) The Fate of the Furious (1,462) Redivider (1,259) Dangal (1,132) The Boss Baby (1,023) The Great Wall (923) Get Out (813)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,897) Better Call Saul (5,752) The Flash (5,702) Twin Peaks (4,166) Lucifer (4,084) Into the Badlands (3,643) Supernatural (3,243) Gotham (2,947) 12 Monkeys (2,546) Fargo (2,483)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017