Giriş Kayıt
Cesar Miramontes

Cesar Miramontes


Oyuncu

Cesar Miramontes, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Dünyanın Dışında
2017 Macera Oyuncu 6.4 33,684
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 282,656
2015 Macera Oyuncu 5.7 14
2014 Dram Oyuncu 6.6 1,408

Düşmanın Yolu
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,375
2014 Kısa Metraj Oyuncu    

Danışman
2013 Suç Oyuncu 5.3 88,529
2009 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 16

Aşk Ateşi
2008 Suç Oyuncu 6.8 16,798

Zafere Doğru
2006 Biyografi Oyuncu 7.2 38,143
2006 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018