Giriş Kayıt
Cesar Miramontes

Cesar Miramontes


Oyuncu

Cesar Miramontes, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Dünyanın Dışında
2017 Macera Oyuncu 6.4 4,376
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 237,936
2015 Macera Oyuncu 5.7 14
2014 Dram Oyuncu 6.6 1,408
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,375
2014 Kısa Metraj Oyuncu    

Danışman
2013 Suç Oyuncu 5.3 84,207
2009 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 16

Aşk Ateşi
2008 Suç Oyuncu 6.8 15,841

Zafere Doğru
2006 Biyografi Oyuncu 7.2 36,246
2006 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017