Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Cesar Miramontes

Cesar Miramontes


Oyuncu

Cesar Miramontes, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 226,851
2015 Macera Oyuncu 5.7 14
2014 Dram Oyuncu 6.6 1,408
2014 Dram Oyuncu 5.6 1,375
2014 Kısa Metraj Oyuncu    

Danışman
2013 Suç Oyuncu 5.3 83,089
2009 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 16

Aşk Ateşi
2008 Suç Oyuncu 6.8 15,749

Zafere Doğru
2006 Biyografi Oyuncu 7.2 35,846
2006 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017