Giriş Kayıt
Ed Easterling

Ed Easterling


Oyuncu, Yapımcı

Ed Easterling, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 6.4 419
2013 Biyografi Oyuncu    
2013 Tarihi Taşıma Bölümü 4.1 473
2011 Belgesel Yapımcı 8.1 11

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 124,957
2006 Korku 0    

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Oyuncu 6.5 369,151
Dizi Altyazıları
Westworld (9,817) The Flash (3,426) La casa de papel (3,235) The 100 (3,195) Legion (2,798) Fear the Walking Dead (1,996) Supernatural (1,989) Krypton (1,851) Into the Badlands (1,805) The Big Bang Theory (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018