Giriş Kayıt
Ed Easterling

Ed Easterling


Oyuncu, Yapımcı

Ed Easterling, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 6.4 419
2013 Biyografi Oyuncu    
2013 Tarihi Taşıma Bölümü 4.1 473
2011 Belgesel Yapımcı 8.1 11

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 122,227
2006 Korku 0    

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Oyuncu 6.5 360,605
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017