Giriş Kayıt
Antoine Birot

Antoine Birot


Animasyon, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Antoine Birot, animasyon, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 8.3 15
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.1 11,204
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 31

Despero
2008 Macera Animasyon 6.1 31,992

Süper Köpek
2007 Aksiyon Animasyon 4.8 16,622

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 156,629
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 11,554

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 412,919
2006 Belgesel Animasyon    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017