Giriş Kayıt
Antoine Birot

Antoine Birot


Animasyon, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Antoine Birot, animasyon, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 8.1 21
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.1 11,901
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 31

Despero
2008 Macera Animasyon 6.1 31,992

Süper Köpek
2007 Aksiyon Animasyon 4.8 16,721

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 158,305
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 11,667

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 418,603
2006 Belgesel Animasyon    
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017