Giriş Kayıt
Antoine Birot

Antoine Birot


Animasyon, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Antoine Birot, animasyon, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 8.1 21
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.2 13,147
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 31

Despero
2008 Macera Animasyon 6.1 33,037

Süper Köpek
2007 Aksiyon Animasyon 4.8 16,721

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 161,342
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 11,882

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 428,742
2006 Belgesel Animasyon    
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018