Giriş Kayıt
Antoine Birot

Antoine Birot


Animasyon, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Antoine Birot, animasyon, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 8.3 15
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.1 11,632
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 31

Despero
2008 Macera Animasyon 6.1 31,992

Süper Köpek
2007 Aksiyon Animasyon 4.8 16,721

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 157,561
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 11,613

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 416,162
2006 Belgesel Animasyon    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017