Giriş Kayıt
Kate Grady

Kate Grady


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Kate Grady, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı 8.7 38
2014 Komedi Çeşitli 5.6 6,472
2014 Dram Yapımcı 6.4 1,333
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 180
2013 Dram Çeşitli 7.5 3,033
2010 Dram Çeşitli 5.0 463

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 131,202
2006 Kısa Metraj Yapımcı 8.1 697
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017