Giriş Kayıt
Eric Gravel

Eric Gravel


Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Editör

Eric Gravel, yönetmen asistanı, görsel efekt, görüntü yönetmeni, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen
Senarist
   
2015 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.9 5,920
2010 Editorial Department 5.4 12
2009 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.2 101
2006 Animasyon Yönetmen Asistanı
Görüntü Yönetmeni
8.6 981
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017