Giriş Kayıt
Eric Gravel

Eric Gravel


Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Editör

Eric Gravel, yönetmen asistanı, görsel efekt, görüntü yönetmeni, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 6.2 206
2017 Komedi Yönetmen
Senarist
   
2015 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.9 7,916
2010 Editorial Department 5.4 12
2009 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.2 101
2006 Animasyon Yönetmen Asistanı
Görüntü Yönetmeni
8.6 981
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,067) Hostiles (2,677) Den of Thieves (2,636) Maze Runner: The Death Cure (2,146) 12 Strong (1,953) Wildling (1,758) The Commuter (1,007) Peter Rabbit (961) Submergence (771) A Quiet Place (736)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,323) The Terror (3,319) The Flash (2,659) Legion (2,617) The Crossing (2,160) Vikings (1,328) Supernatural (1,310) The Expanse (1,195) The Big Bang Theory (1,097) Fear the Walking Dead (1,010)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018