Giriş Kayıt
Masaaki Akahori

Masaaki Akahori


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Masaaki Akahori, oyuncu, senarist, yönetmen.

Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Yönetmen
Senarist
6.1 15
2015 Dram Oyuncu 6.3 655
2013 Dram Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu    
2012 Dram Yönetmen
Senarist
6.3 95
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 100
2011 Komedi Oyuncu 6.8 523
2011 Komedi Oyuncu 6.3 116
2011 Dram Oyuncu 8.0 16
2010 Komedi Oyuncu 8.0 69
2010 Dram Oyuncu 6.6 239
2010 Dram Oyuncu 6.6 22
2009 Dram Oyuncu 4.9 8

Etrafımızdakiler
2008 Dram Oyuncu 7.7 511
2008 Dram Oyuncu 2.1 261
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 307
2008 Komedi Oyuncu 6.9 60
2008 Senarist    
2008 Dram Oyuncu 6.3 61
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017