Giriş Kayıt
James L. Brown

James L. Brown


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

James L. Brown, kameraman, görüntü yönetmeni. Love Story 2050 (2008), The Loved Ones (2009), Henry'nin Kitabı (2017), (2007) City Homicide (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 29

Henry'nin Kitabı
2017 Suç Kameraman 6.5 8,137
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 4.6 103

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Kameraman 8.3 61,281
2009 Suç Kameraman 6.7 31,134
2008 Aksiyon Kameraman 2.6 1,817
2007 Suç Kameraman 7.2 522
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017