Giriş Kayıt
James L. Brown

James L. Brown


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

James L. Brown, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 4.6 103

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Kameraman 8.3 61,281
2009 Suç Kameraman 6.7 29,230
2008 Aksiyon Kameraman 2.6 1,817
2007 Suç Kameraman 7.2 522
Film Altyazıları
Live by Night (10,731) Resident Evil: The Final Chapter (9,143) Hidden Figures (4,852) Rogue One (4,844) Patriots Day (4,485) Assassin's Creed (3,948) Split (3,626) Allied (3,523) Paterson (3,404) Why Him? (2,920)
Dizi Altyazıları
Legion (4,656) The 100 (4,186) Black Sails (3,720) Arrow (3,365) The Expanse (3,171) The Originals (2,820) Colony (2,655) The Flash (2,394) Into the Badlands (2,330) The Last Kingdom (2,288)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017