Giriş Kayıt
James L. Brown

James L. Brown


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

James L. Brown, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 29
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 4.6 103

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Kameraman 8.3 61,281
2009 Suç Kameraman 6.7 30,788
2008 Aksiyon Kameraman 2.6 1,817
2007 Suç Kameraman 7.2 522
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017