Giriş Kayıt
James L. Brown

James L. Brown


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

James L. Brown, kameraman, görüntü yönetmeni. Love Story 2050 (2008), The Loved Ones (2009), Henry'nin Kitabı (2017), (2007) City Homicide (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Katili Öldürmek
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 296

Henry'nin Kitabı
2017 Suç Kameraman 6.5 14,013
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 4.6 103

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Kameraman 8.3 61,281
2009 Suç Kameraman 6.7 31,885
2008 Aksiyon Kameraman 2.6 1,817
2007 Suç Kameraman 7.2 522
Dizi Altyazıları
Westworld (7,688) The Flash (4,534) The 100 (4,242) La casa de papel (3,795) Legion (3,358) The Expanse (2,338) Supernatural (2,125) The Big Bang Theory (1,748) Krypton (1,692) Fear the Walking Dead (1,574)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018