Giriş Kayıt
Luis Fernández Lago

Luis Fernández Lago


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yapım Tasarımcısı

Luis Fernández Lago, yapım yöneticisi, yapımcı, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mükemmel Bir Gün
2015 Dram Yapımcı 6.8 14,422

Dörtgöz ve Keltoş Ucube Jimmy'ye Karşı
2014 Animasyon Yapımcı 6.6 1,057
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 700
2007 Belgesel Yapım Yöneticisi
Yapım Tasarımcısı
6.8 262
2006 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
6.5 481

Prensesler
2005 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 4,056
2004 Komedi 0 5.2 669
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 2,675
1998 Komedi Çeşitli 7.2 2,810
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017