Giriş Kayıt
Luis Fernández Lago

Luis Fernández Lago


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Luis Fernández Lago, yapım yöneticisi, yapımcı, oyuncu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mükemmel Bir Gün
2015 Dram Yapımcı 6.8 14,422

Dörtgöz ve Keltoş Ucube Jimmy'ye Karşı
2014 Animasyon Yapımcı 6.6 1,057
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 700
2007 Belgesel Yapım Yöneticisi
Yapım Tasarımcısı
6.8 262
2006 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
6.5 481

Prensesler
2005 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 4,056
2004 Komedi 0 5.2 669
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 2,675
1998 Komedi Çeşitli 7.2 2,810
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017