Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Philippe Delarue

Philippe Delarue


Yapımcı

Philippe Delarue, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı    

Kayıp Karıncalar Vadisi
2013 Animasyon Yapımcı 7.2 4,842
2012 Komedi Yapımcı 6.8 26

Ejder Avcıları
2008 Animasyon Yapımcı 6.6 10,752

Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
2006 Animasyon Yapımcı 5.6 2,027
2006 Animasyon Yapımcı 8.6 981
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017