Giriş Kayıt
Hyun-jung Go

Hyun-jung Go (46)


Oyuncu

Hyun-jung Go, 02 Mart 1971 Güney Kore doğumlu oyuncu. Woman On The Beach (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mart 1971
Doğum Yeri: Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Hyeon-jeong Ko
Burcu: Balık
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.7 39
2013 Oyuncu    
2012 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 89
2010 Dram Oyuncu 7.6 20
2009 38 Oyuncu 6.9 206
2009 Oyuncu    
2009 38 Dram Oyuncu    

Muhteşem Kraliçe
2009 Tarihi Oyuncu 8.9 433
2007 Oyuncu    
2006 Oyuncu    

Woman On The Beach
2006 35 Komedi Oyuncu 7.0 822
2005 Romantik Oyuncu 7.2 18

Klasik
2003 32 Dram Oyuncu 7.9 5,594
1995 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017