Giriş Kayıt
Ahmet Kayimtu

Ahmet Kayimtu


Yapımcı

Ahmet Kayimtu, yapımcı.

1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 5.7 149
2016 Komedi Yapımcı 4.9 248
2015 Komedi Yapımcı 5.6 238
2015 Komedi Yapımcı 6.0 2,300
2013 Suç Yapımcı 7.1 831
2010 Komedi Yapımcı 6.5 1,736
2009 Komedi Yapımcı 7.1 67
2008 Aksiyon Yapımcı 5.1 270
2007 Romantik Yapımcı 5.1 322
2006 Komedi Yapımcı 3.4 378
Film Altyazıları
Rampage (11,477) Ready Player One (8,595) Escape Plan 2: Hades (7,282) The Cured (1,889) Tomb Raider (1,806) Set It Up (961) Den 12. mann (838) Journey's End (767) Blockers (639) Black Panther (623)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,511) 12 Monkeys (2,885) La casa de papel (2,446) Into the Badlands (2,367) Legion (1,555) Fear the Walking Dead (1,380) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (869) The Crossing (854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018