Giriş Kayıt
Ahmet Kayimtu

Ahmet Kayimtu


Yapımcı

Ahmet Kayimtu, yapımcı.

1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 6.2 101
2016 Komedi Yapımcı 4.9 229
2015 Komedi Yapımcı 5.5 230
2015 Komedi Yapımcı 6.0 2,117
2013 Suç Yapımcı 7.0 757
2010 Komedi Yapımcı 6.5 1,635
2009 Komedi Yapımcı 7.3 55
2008 Aksiyon Yapımcı 5.1 267
2007 Romantik Yapımcı 5.0 311
2006 Komedi Yapımcı 3.3 351
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (21,323) Blade Runner 2049 (3,522) Jigsaw (2,524) Geostorm (2,328) Last Flag Flying (1,706) The Man from Earth: Holocene (1,493) Dunkirk (1,316) It (1,048) The Foreigner (1,015) Justice League (810)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,712) Shameless (6,121) Black Mirror (5,884) Star Trek: Discovery (3,401) The Big Bang Theory (3,302) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,168) Supernatural (3,105) The X Files (2,108) The Gifted (1,965) The Blacklist (1,626)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018