Giriş Kayıt
Ahmet Kayimtu

Ahmet Kayimtu


Yapımcı

Ahmet Kayimtu, yapımcı.

1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 7.2 66
2015 Komedi Yapımcı 5.5 227
2015 Komedi Yapımcı 6.0 1,956
2013 Suç Yapımcı 7.0 719
2010 Komedi Yapımcı 6.5 1,591
2009 Komedi Yapımcı 7.3 55
2008 Aksiyon Yapımcı 5.1 267
2007 Romantik Yapımcı 5.1 307
2006 Komedi Yapımcı 3.4 342
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017