Giriş Kayıt
Ahmet Kayimtu

Ahmet Kayimtu


Yapımcı

Ahmet Kayimtu, yapımcı.

1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 5.7 145
2016 Komedi Yapımcı 4.9 241
2015 Komedi Yapımcı 5.5 233
2015 Komedi Yapımcı 6.0 2,240
2013 Suç Yapımcı 7.0 796
2010 Komedi Yapımcı 6.5 1,710
2009 Komedi Yapımcı 7.1 66
2008 Aksiyon Yapımcı 5.1 267
2007 Romantik Yapımcı 5.1 318
2006 Komedi Yapımcı 3.4 373
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,958) Den of Thieves (2,707) Maze Runner: The Death Cure (2,396) Hostiles (2,281) Winchester (2,234) 12 Strong (2,050) Submergence (1,706) Peter Rabbit (1,250) The Commuter (1,154) A martfüi rém (831)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,065) Supernatural (3,959) The Flash (3,393) The Terror (2,784) Legion (2,499) The Big Bang Theory (2,488) Gotham (2,146) The Expanse (2,031) The Crossing (1,901) Arrow (1,844)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018