Giriş Kayıt
Greta Lee

Greta Lee


Oyuncu

Greta Lee, oyuncu. Chance (2016), HairBrained (2013), (2014) Benim Komşum Bir Melek (2014), (2015) Sisters (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Oyuncu 6.6 99
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.7 5,921

Para Tuzağı
2016 Suç Oyuncu 6.5 74,152
2015 Komedi Oyuncu 6.0 52,715
2015 Dram Oyuncu 7.5 45,121
2014 Komedi Oyuncu 6.3 36,350

Şans Ayağıma Geldi
2014 Komedi Oyuncu 5.8 42,683

Benim Komşum Bir Melek
2014 Komedi Oyuncu 7.3 83,339

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Oyuncu 6.4 23,477
2013 Komedi Oyuncu 5.4 1,462
2013 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 6.5 9,477
2012 Komedi Oyuncu 8.0 2,405
2012 Komedi Oyuncu 6.2 4,695
2012 Komedi Oyuncu 7.3 57,059
2011 Komedi Oyuncu 7.7 154,489
2009 Komedi Oyuncu 7.7 21,246
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017