Giriş Kayıt
Greta Lee

Greta Lee


Oyuncu

Greta Lee, oyuncu. Chance (2016), HairBrained (2013), (2014) Benim Komşum Bir Melek (2014), (2015) Sisters (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Oyuncu 6.3 292
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.7 6,790

Para Tuzağı
2016 Suç Oyuncu 6.5 76,366
2015 Komedi Oyuncu 6.0 54,195
2015 Dram Oyuncu 7.5 45,796
2014 Komedi Oyuncu 6.3 37,563

Şans Ayağıma Geldi
2014 Komedi Oyuncu 5.8 43,610

Benim Komşum Bir Melek
2014 Komedi Oyuncu 7.3 84,361

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Oyuncu 6.4 23,802
2013 Komedi Oyuncu 5.4 1,462
2013 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 6.4 9,725
2012 Komedi Oyuncu 8.0 2,725
2012 Komedi Oyuncu 6.2 4,695
2012 Komedi Oyuncu 7.3 57,983
2011 Komedi Oyuncu 7.7 157,711
2009 Komedi Oyuncu 7.7 21,529
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018