Giriş Kayıt
Alejandro de Quesada

Alejandro de Quesada


Oyuncu

Alejandro de Quesada, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: A.M. de Quesada | Alejandro Manuel de Quesada | Al
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Che
2008 Biyografi Çeşitli 6.9 27,914

Che: Birinci Bölüm
2008 Biyografi Çeşitli 7.2 39,292

Kirli Sırlar
2006 Dram Çeşitli 6.7 89,282
2004 Aksiyon Çeşitli    
1993 Dram Oyuncu 7.7 22,636
1991 Savaş Oyuncu    

Zafer
1989 Dram Oyuncu 7.9 105,672
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,421) Kidnap (4,679) The Fate of the Furious (4,079) The Boss Baby (2,839) Contratiempo (2,030) Dangal (1,855) The Great Wall (1,595) Get Out (1,401) The LEGO Batman Movie (1,370) The Shack (1,174)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,896) American Gods (6,339) Fargo (5,004) Lucifer (4,992) Into the Badlands (3,163) The 100 (3,061) Arrow (2,703) Twin Peaks (2,648) 12 Monkeys (2,006) The Flash (1,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017