Giriş Kayıt
Alejandro de Quesada

Alejandro de Quesada


Oyuncu

Alejandro de Quesada, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: A.M. de Quesada | Alejandro Manuel de Quesada | Al
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Che
2008 Biyografi Çeşitli 6.9 27,914

Che: Birinci Bölüm
2008 Biyografi Çeşitli 7.2 39,292

Kirli Sırlar
2006 Dram Çeşitli 6.7 89,096
2004 Aksiyon Çeşitli    
1993 Dram Oyuncu 7.7 22,581
1991 Savaş Oyuncu    

Zafer
1989 Dram Oyuncu 7.9 105,405
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017