Giriş Kayıt
Alejandro de Quesada

Alejandro de Quesada


Oyuncu

Alejandro de Quesada, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: A.M. de Quesada | Alejandro Manuel de Quesada | Al
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Che
2008 Biyografi Çeşitli 6.9 27,914

Che: Birinci Bölüm
2008 Biyografi Çeşitli 7.2 39,130

Kirli Sırlar
2006 Dram Çeşitli 6.7 88,616
2004 Aksiyon Çeşitli    
1993 Dram Oyuncu 7.7 22,438
1991 Savaş Oyuncu    

Zafer
1989 Dram Oyuncu 7.9 104,618
Film Altyazıları
Allied (9,750) Doctor Strange (9,702) Moana (8,086) Assassin's Creed (6,211) Lion (4,914) Arrival (3,830) Hacksaw Ridge (2,983) Fences (2,699) Nocturnal Animals (2,630) Forushande (2,158)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,313) Supernatural (7,662) The Expanse (4,768) Vikings (4,592) The Big Bang Theory (3,879) Suits (3,557) Legion (3,401) The Blacklist (3,327) Arrow (3,150) Sherlock (2,849)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017