Giriş Kayıt
Alejandro de Quesada

Alejandro de Quesada


Oyuncu

Alejandro de Quesada, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: A.M. de Quesada | Alejandro Manuel de Quesada | Al
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Che
2008 Biyografi Çeşitli 6.9 27,914

Che: Birinci Bölüm
2008 Biyografi Çeşitli 7.2 40,831

Kirli Sırlar
2006 Dram Çeşitli 6.7 91,799
2004 Aksiyon Çeşitli    
1993 Dram Oyuncu 7.7 23,485
1991 Savaş Oyuncu 6.2 204

Zafer
1989 Dram Oyuncu 7.9 109,665
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018