Giriş Kayıt
Albert Rodríguez Modolell

Albert Rodríguez Modolell


Sanat Bölümü

Albert Rodríguez Modolell, sanat bölümü. Blackout (2008), Body Armour (2007), Ceset (2012), Anna (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Sanat Bölümü 7.5 577
2015 Macera Sanat Bölümü 4.5 239
2015 Romantik Sanat Bölümü 5.5 271

Anna
2013 Dram Sanat Bölümü 6.5 16,041

Ceset
2012 Gizem Sanat Bölümü 7.5 21,396

Kırışıklıklar
2011 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 2,652
2011 Macera Sanat Bölümü 8.1 46,163

Julia'nın Gözleri
2010 Korku Sanat Bölümü 6.7 22,311
2008 Suç Sanat Bölümü 5.1 3,141
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 792

İzbe
2006 Korku Sanat Bölümü 5.6 11,163
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017