Giriş Kayıt
Albert Rodríguez Modolell

Albert Rodríguez Modolell


Sanat Bölümü

Albert Rodríguez Modolell, sanat bölümü. Blackout (2008), Body Armour (2007), Ceset (2012), Anna (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sanat Bölümü 8.0 10,352
2015 Macera Sanat Bölümü 4.5 239
2015 Romantik Sanat Bölümü 5.5 271

Anna
2013 Dram Sanat Bölümü 6.5 16,277

Ceset
2012 Gizem Sanat Bölümü 7.5 24,247

Kırışıklıklar
2011 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 2,652
2011 Macera Sanat Bölümü 8.1 48,160

Julia'nın Gözleri
2010 Korku Sanat Bölümü 6.7 22,311
2008 Suç Sanat Bölümü 5.1 3,141
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 792

İzbe
2006 Korku Sanat Bölümü 5.6 11,163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017