Giriş Kayıt
Gunnar Lien Holsten

Gunnar Lien Holsten


Oyuncu, Yapımcı

Gunnar Lien Holsten, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yapımcı 5.7 67

Varg Veum - Tehlike İşareti
2010 Suç Oyuncu 6.2 881
2006 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,499
2005 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,806
2004 Dram Oyuncu 6.9 3,508
2004 Dram 7.1 4,058
2003 Suç Çeşitli    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018