Giriş Kayıt
Nikola Zokic

Nikola Zokic


Yapım Yöneticisi

Nikola Zokic, yapım yöneticisi. Gölgeler (2007), Boomerang (2001), Aziz George Ejderhayı Öldürüyor (2009), Belgrad Hayaleti (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi    
2015 Aksiyon Çeşitli 6.9 1,576

Sen Dünyaya Gelmeden
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 13,251

Kuzgun
2012 Suç Çeşitli 6.4 76,702

Belgrad Hayaleti
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 1,143

Aziz George Ejderhayı Öldürüyor
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 1,383

Gölgeler
2007 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 1,678
2006 Gizem Yapım Yöneticisi 5.5 703
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 858
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017